Spædbørn.

 

Kolik, dårlig søvn, “bananbørn”, sen udvikling og generel mistrivsel, er nogen af de forespørgsler som kommer forbi og får afklaret om det kan ordnes ved blid og effektiv kiropraktisk behandling.
Hver sjette spædbarn – næsten 10.000 børn 0-årige i 2014 – går til kiropraktor.
– Tidligere troede man, kolikbørn skreg på grund af ondt i maven, men nu fokuserer man på andre ting som f.eks. bevægeapparatet hos børnene: Måske græder de på grund af smerter i ryggen eller nakken, siger læge og ph.d. Lise Vilstrup Holm, der er projektleder for et nyt forskningsprojekt på Nordisk Institut for Klinisk Biomekanik på Syddansk Universitet, der skal undersøge hvordan kiropraktisk behandling af spædbørnskolik virker.

Behandlingen foregår efter uddybende samtale med forældre og grundig undersøgelse tilpasset barnets alder. Behandlingen består af lette tryk og mobilisering af relevante led samt vejledning til forældrene. Første konsultation varer 45 minutter. Oftest kræver det mellem 1-4 behandlinger. Ved manglende effekt efter 4. behandling sendes patienten til videre udredning. Oftest via egen læge.

Det er kiropraktor Camilla Morthorst Hansen der har specialiseret sig i spædbørns behandling. Hun har siden afgangseksamen fra Syddansk Universitet i Odense i 2005, deltaget i flere efteruddannelses kurser i diagnosticering og behandling af børn.

 • white5
 • white4
 • openinghours1

  Mandag 8-17
  Tirsdag 8-17
  Onsdag 8-15
  Torsdag 8-17
  Fredag 8-14.45

 • kontakt1

  Hansen & Hansen
  Kiropraktorerne i Haderslev
  Bygnaf 15
  6100 Haderslev

  Telefon 7452 9352